Vlaggenmast kopen

Een vlaggenmast dient om een vlag aan op te kunnen hangen. Als je een vlaggenmast wilt aanschaffen kun je daarvoor bij verschillende bedrijven terecht. Zo ook bij de Vlaggen Unie Friesland, die vlaggenmasten van verschillende grondstoffen en verschillende afmetingen aanbiedt. Als je een vlaggenmast bij de Vlaggen Unie Friesland aanschaft ben je er zeker van dat je een vlaggenmast van de hoogste kwaliteit hebt en je dus jarenlang gebruik van de vlaggenmast kunt maken.

De kosten van een vlaggenmast

Als je een vlaggenmast aan wilt gaan schaffen dien je daar natuurlijk ook voor te betalen. Er zijn verschillende soorten klassen vlaggenmasten en de prijs die je voor een vlaggenmast betaalt is dus ook erg verschillend. Je kunt al een vlaggenmast aanschaffen voor een bedrag van onder de 100 euro. De duurste vlaggenmasten in het assortiment van Vlaggen Unie Friesland kosten circa 800 euro per stuk. En met alleen de aanschaf van de vlaggenmast ben je er natuurlijk nog niet want je moet ook nog een vlag aanschaffen om aan de mast te hangen. De kosten voor een vlag zullen gelukkig in de meeste gevallen wel mee vallen.

Soorten vlaggenmasten

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende soorten vlaggenmasten te koop. Dat is ook wel af te lezen aan het prijsverschil tussen de duurste en goedkoopste vlaggenmasten zoals dat hierboven is aangegeven. Je kunt kiezen uit polyester conische vlaggenmasten, aluminium conische vlaggenmasten, aluminium cilindrische vlaggenmasten of baniermasten. De baniermasten zorgen er voor dat de vlaggen altijd erg strak hangen en zo dus wel tegen een stootje wind kunnen. Polyester vlaggenmasten zullen een betere kwaliteit hebben dan de aluminium versie van een vlaggenmast maar dat zal ook weer leiden tot een hogere prijs. Daarom is het aan jezelf om de keuze te maken voor het soort vlaggenmast dat jij bij de woning of bedrijfspand wilt hebben.

Speak Your Mind